Beoordelingen van De Vegaterrier Zwolle

Recente recensies van De Vegaterrier Zwolle

5 sterren na 67 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede portie. Salade zat onderin en was warm. Weet niet of dat de bedoeling was, maar ik heb salade liever koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten, ik raad de tiramisu zeker aan! Zou wel graag meer vegan opties willen zien

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Snelle levering. Een aanrader.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, iets te veel ui en al wel wat koud geworden. Maar de kwaliteit van het eten is wel zeer goed.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger gegeten vanavond, krokant en lekker met de rauwkost erbij! Zoete aardappel friet had ik nog niet eerder gegeten, erg lekker! Bezorging was super, snel èn het eten was goed warm!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ordered food and finger food for 5 people. We got 5 main courses, 2 vegan and 3 vega. Also ordered 2 sharing boxes, vegan lemon shrimp and vegan sashimi. The takeout time was 17:20, getting there a bit early we sat inside to wait for the foor which was done exactly in time. The staff was super kind and enthousiastic! We had to drive 35 mins back to where we where going to eat so they gave us something to cover the food to keep it as warm as possible. Getting home we unpacked the food and started eating. With 2 meat eaters they didn't expect to enjoy it as much as they did. They said the nuggets tasted like real chicken and the sashimi was really close! Safe to say everybodies, including 2 vegans, expectations were surpassed! Every last bit of the food got finished and lead to a silent table as we enjoyed the meal we just ate. I would definitely reccomend eating here weather you are a meat eater, vegetarian or a vegan! Thanks to the staff for the nice food and service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, ook goed grote porties!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Prima portie en warm. Absoluut een aanrader! Minpunt vind ik wel dat ik al heel ruim van tevoren besteld heb en de bestelling toch nog weer ruim een half uur later dan besteld bezorgd werd. Dat kan natuurlijk gebeuren, zeker op zondagmiddag, maar dan is het wel fijn als je je bestelling kunt volgen. bezorgster was wel buitengewoon vriendelijk..... al met al een absolute aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. We hebben beide de classy kapsalon gehad. Precies genoeg per persoon. Wat ik wel jammer vond, is dat ik mijn bestelling op 18:00 uur had gezet en het eten er een half uur later pas was. De tiramisu was heerlijk, alleen jammer dat op de foto twee stukjes stond voor €4 en in het doosje zat er maar 1; dat zou ik op de website aanpassen.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar. Het feit dat de broodjes roze zijn heeft voor mij geen echte meerwaarde. Maar verder echt super 👍🏼

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer de Big Boss burger besteld. Wauw, echt onwijs lekker!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lijkt alleen maar beter te worden! Cheesecake is nice,, spicy chicken pita voor ons net té spicy maar ook top verder. Share box ook lekker, vooral de bitterballen. En de gamba’s waren ook goede originele toevoeging daar. Was allemaal nog iets te vroeg bezorgd ook dit keer. Volgende keer hamburgers proberen, die waren helaas uitverkocht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, net zo lekker als het eruit ziet.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Ondanks dat het te laat was was de kwaliteit prima! Super lekker vega gegeten, een top afsluiting van mijn week zonder vlees. Zo houd ik het wel langer vol. ;) Ook fijn dat jullie nog contact probeerden op te nemen, alleen stom van me dat ik het tel. nummer verkeerd opgegeven heb. Desondanks top!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging en heel belangrijk: producten zijn goed warm en vers!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Verse producten. Bestelling zag er verzorgd uit en was met oog voor het milieu verpakt. Voor herhaling vatbaar

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt zo lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijke bezorging. Ik bestel elke keer wat anders; deze keer de cheeseburger. De pink buns zijn echt fantastisch en de cheddar precies goed gesmolten. Vroeg om de augurk weg te laten, en dit was gebeurd. Zoontje vond de nacho's heerlijk. Goede portie voor de prijs. (al zijn tot nu toe de greek pita en de terrier dog nog de favorieten)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sharebox geprobeerd. Heerlijk eten met goede smaken. Zoete aardappelfrietjes waren helaas niet allemaal even gaar. En verkeerde snack was geleverd bij de box. Gebeld en er is kosteloos de juiste snack, in een grotere porsie nageleverd. Medewerkers zijn erg vriendelijk en oplossingsgericht. Alleen maar lof.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekker. Voor het eerst een kapsalon gegeten en dan niet eens een met vlees. Hij was erg lekker. Complimenten voor het aanpassen van de verpakking. Het eten was nu warmer dan de vorige keren. Wel ontbrak de seroendeng op de curry maar dat mocht de trek niet deren.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En fijn dat er weinig (plastic) afval was.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Op een zaterdagavond had ik een de karma kapsalon besteld, die was super lekker. Ik hoefde niet lang te wachten op mijn bestelling en de mensen waren heel vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De eerste keer, maar zeker niet de laatste keer!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! De spicy not so chicken was wel erg spicy, maar lekker! Tiramisu was heerlijk. Bitterballen ook ;). Zoete aardappel friet had van mij wat krokanter gemogen, maar alsnog lekker! Ga zo door, en meer vegan altijd welkom

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerlijk gegeten! Gaan wij zeker nog een keer doen :-)

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt erg lekker, goeie bitterballen én lekkere kaasstengels... zou zeker weer gaan!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verassend lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en zeker voor herhalingvatbaar. Kan niet wachten om hier opnieuw te bestellen :)

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben nu voor de 3de keer besteld. Het eten is erg lekker en het personeel erg vriendelijk. Een welkome aanvulling in Zwolle! Een puntje van feedback: als wij thuiskomen (we wonen in Zuid) is het eten wel warm, maar het houdt niet over. Wellicht komt het door de verpakking die gebruikt wordt. Als de deksel van hetzelfde materiaal is als de onderkant zou het langer warm blijven. Is het mogelijk om per gerecht het aantal calorieën en de verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vet te noteren?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom voor herhaling vatbaar 👌

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn man en ik eten al meer dan 46 jaar vegetarisch en zijn dus blij met een zaak als de Vegaterrier. Ook het soort eten (streetfood) spreekt ons aan. Maar we vonden het eten niet echt lekker. Op de nacho's zat te weinig kaas (en andere dingen) waardoor het vooral een bakje kale nacho's was. En de Kapsalons waren vooral droog: ze wekten de indruk opgewarmde maaltjes van gisteren te zijn. Dat was voor ons een teleurstelling, want we stelden ons echt voor in de toekomst vaker bij jullie te bestellen. Iets waar waarschijnlijk niet veel aan te doen is: de hoeveelheid plastic afval (mooi dat jullie wel composteerbare bakjes hebben); misschien onvermijdelijk, maar dat blijft toch altijd voor ons een hobbel bij besteld eten. Veel succes met jullie onderneming!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en een goede portie eten! De pita broodjes zijn utiermate goed en niet te droog. Ook de vega meat strips die worden gebruikt vielen hier erg in de smaak en de zoete aardappelfriet en curry net zo. De verpakkingen zijn zo goed als helemaal duurzaam en de bezorging was ook prima snel. Dikke aanrader!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw. We hebben ons de hele maaltijd afgevraagd of dit wel echt vegatarisch was. We hadden de Greek and Chill besteld. Het was echt ontzettend lekker! Het was wel een beetje lauw toen het bij ons thuis kwam. Maar dat maakte voor de smaak helemaal niks uit! Wij gaan hier zeker nog een keer bestellen!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister heb ik samen met mijn moeder hier besteld. We zijn blij verrast! Heel vriendelijke mensen die je graag te woord staan en je vragen beantwoorden. Ik had de Happy Terriër en no-chicken nuggets besteld en mijn moeder de no hurry curry (alleen al vanwege de geweldige naam). Complimenten voor de granaatappel pitjes in de curry! Een heerlijk smaakbommetje bij elke hap :) Op tijd bezorgd en nog lekker warm (werd per fiets bezorgd naar Holtenbroek). Het eten was mooi apart verpakt in composteerbare bakjes, zo kon je zelf kiezen waarvan je hoeveel toevoegde (zoals gebakken uitjes, pepers en saus). Beiden gerechten waren erg lekker! Niet te zout, maar ook niet flauw. Lekker in balans! Ook de porties waren prima, ik zat gewoon lekker vol na m'n Happy Terriër en no-chicken nuggets. Op 2 dingen na was het echt perfect. Ik had als opmerking gegeven om de gebakken uitjes en rode ui weg te laten bij de Happy Terriër, de gebakken uitjes waren inderdaad niet aanwezig maar de roze ui hela

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt heel goed, erg lekker. Helaas koelde het eten wel snel af

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, goede service en snelle levering. Heerlijk 🤩

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

MEGA lekker, aanrader!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben al meerdere keren eten besteld hier en genieten enorm. Aanrader!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten weer, en vrolijke service 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm en mega lekker. Allergenen werden heel serieus genomen (:

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk gegeten! Vrolijk en behulpzaam personeel. Ook mijn vlees-liefhebbende vriend vond het erg lekker! Dikke aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd ruim op tijd bezorgd, het is nog goed warm als het aankomt en ik als vleeseter merk weinig tot geen verschil dat er geen vlees in verwerkt is. Ik raad het iedereen aan, ook als je niet vega eet!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel thuis afgeleverd en heerlijke wrap, met recht streetfood.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. We bestellen zeker nog weer eens. Daarnaast is het ook fijn hoe jullie het milieuvriendelijk verpakken.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kapsa toch

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig!!!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten! Erg lekker en vers.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer fantastisch Met name de broodjes van de “Hot Dogs” en “Burgers” zjjn erg goed en verrassend Ook de verpakking was erg netjes En een aanrader om het nagerecht mee te bestellen Zowel de brownie als Tiramisu smaakte vegan verrassend goed Echt een aanrader

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Kijk er altijd naar uit om hier te bestellen :)

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van te voren besteld. Het was keurig optijd en super smakelijk! Bedankt wij gaan vaker bestellen!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, alleen niet echt warm meer.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar de pita (&inhoud) was wel koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 'spicy not so chicken' viel qua pittigheid erg tegen, zelfs met een royale hoeveelheid saus erover. De aioli van het "versgebakken brood met ailoli en hummus" smaakte meer naar zuivelspread dan naar knoflooksaus, wat ook erg jammer was.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles plasticvrij verpakt (zo fijn!!!) en heerlijk vers. Echt een aanrader voor gezonde fastfood-maaltijd.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel attent: de extra salade was vergeten, bezorger bracht het na met extra biertje!