Beoordelingen van De Vegaterrier Zwolle

Recente recensies

5.0
Marion
vandaag
Reitsm
23 november 2021

Helaas niet helemaal wat ik bestelde/er zaten ingrediënten bij op/in die niet genoemd werden in het menu. Bestelling kwam best wat later aan dan gepland.

E.c. Reitsma
23 november 2021

heel fijn dat de bezorgster, ondanks dat ze nog geen Nederlands spreekt, telefoneerde omdat de bel kapot was. Een van de betere ervaringen met vegan-eten. Persoonlijk had ik wat meer gebakken uitjes erbij gewild, maar dat is dan ook het enige.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jamie
20 november 2021

Heerlijk eten, warm bezorgd. Complimenten voor de duurzame verpakkingsmaterialen!

Jon
12 november 2021

Echt fantastisch lekker! Super kwaliteit!

Bijleveld
8 november 2021

Eten is heerlijk, alleen was het niet meer warm. Maar nu woon ik ook niet dicht in de buurt…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Vegaterrier

Bedankt voor je reactie. Kunt u ons aangeven wat de postcode is? We doen er natuurlijk alles aan om het eten zo warm mogelijk bij de klant te krijgen. Schijnbaar zullen we toch nog meer moeten doen, we gaan hiermee aan de slag en hopen een volgende keer op een betere ervaring!

Jeroen
4 november 2021

Eten is normaal gesproken erg lekker en tijdig bezorgd. Helaas kon de bezorger het adres niet vinden en was het eten koud bij aankomst

Armand Sol
2 november 2021

Hi toppers, We zijn ontzettend blij met het vegetarische junkfood in Zwolle en willen jullie graag behouden. Daarom voelen we ons genoodzaakt om deze feedback te geven. Zie het als een gratis mystery visit. Behalve de lange blonde / grijze haar in de patat zullen veel mensen over de afzonderlijke foutjes heen stappen. De optelsom gaat echter wel te ver. - Een lange blonde / grijze haar in de patat. Gadverdamme. Draag haarbedekking svp. - Géén Lipton ice tea bij bestelling - Een glazen horeca-flesje van 0,2 liter ipv het verwachte 0,33 blikje (verwachtingsmanagement) - Pepsi max ipv Pepsi - Geplette betterbal door onhandige plaatsing doosje - 15 minuten te laat. (17.11 uur besteld, 18.30 uur verwacht en 18.45 uur geleverd) Nogmaals, we willen jullie helpen om weer scherp te zijn. Deze optelsom kan niet bij iedereen op vergevingsgezindheid rekenen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D. Janssen
29 oktober 2021

Heerlijk zoals altijd en sale levering.

Harold Borns
25 oktober 2021
Sanne
9 oktober 2021

De zoete aardappel frietjes zijn super!

Roeliene Kok
25 september 2021

Goede kwaliteit en heerlijke smaak! Fantastisch dat Zwolle dit rijk is!

Karlijn
23 september 2021

Netjes gebeld dat het wat later ging worden, desondanks een ontzettend vriendelijke en opgewekte bezorgster aan de deur. Het eten was net als altijd, oooooverheerlijk! Wij zijn weer helemaal tevreden, thnx!

Jonathan Edwards
19 september 2021

Als je niet weet dat het in het Paard zit, is het wel even lastig te vinden. Heerlijk gegeten, 10/10 would order again ❤

Lotte
17 september 2021

Alles was prima behalve de patat.. die was slap en een paar waren totaal niet gaar.

Reactie van De Vegaterrier

Hoi Lotte, bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat de patat zacht en niet goed gaar was. Wij gaan hier beter op letten en hopen dat je de volgende keer een betere ervaring met ons hebt. Natuurlijk blijft het wel zo, dat hoe langer een bezorger moet fietsen, hoe moeilijker het is om de patat knapperig af te leveren. Wij doen hier natuurlijk wel alles aan!

Jolanda
11 september 2021

No hurry curry blijft lekker, al vind ik de verschillen per keer soms wat te groot. Gisteren eindelijk korting ontvangen vanwege een eerder gemaakte leverfout. Nu had ik 2 toetjes die ik niet had besteld. Service of een leverfout bij iemand anders..? Ze waren lekker (en ik hoop ook vegan :-)

Reactie van De Vegaterrier

Fijn om te horen dat het lekker was! Ook mooi dat je deze keer iets extra's hebt ontvangen wat niet helemaal de bedoeling was. Onze toetjes zijn inderdaad helemaal vegan. Wel vervelend dat het een aantal keer fout is gegaan, we waarderen het wanneer we feedback blijven ontvangen. Alleen op die manier kunnen wij alles blijven verbeteren. Bedankt voor je feedback.

Astrid Grootenhuis
30 augustus 2021
Jaimy
22 augustus 2021

Heerlijk as always ☺️☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 augustus 2021
Rowan
14 augustus 2021

Positief beginnen; de bezorger was precies op tijd en heel vriendelijk. Het eten was echter onder de maat. De zoete aardappel friet was super slap en sompig, het broodje van de hotdog was droog en taai. De smaak van de ‘inhoud’ was verder prima.

Inge
6 augustus 2021
Jorien
5 augustus 2021
Berry Prij
1 augustus 2021

Heerlijk!! Vlees is echt overbodig als de vegetarische snacks zo smaken als deze. 10/10 bestel zeeeeker nog veel vaker. Zelfs mijn carnivoor vrienden vonden het heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthijs
30 juli 2021

Heerlijk eten; echt goeie smaken (curry en burger)! Netjes verpakt (weinig plastic). Kleine verbeterpuntjes; zoete aardappel friet mag iets knapperiger en de curry iets minder vloeibaar. Maar alles bij elkaar zeker voor herhaling vatbaar!

Smikkelaar
28 juli 2021

Snel bezorgd, eten goed warm. Smaak zeer goed, lekkere toppings en dressing, textuur van de hotdog ook erg lekker. Dus vijf sterren voor de punten waar het écht om draait. Verbeterpunt is wellicht de verpakking, het was een klein beetje "geplet". Zijn er geen hogere, kleinere bakjes, of bakjes waar meerdere items in passen? Nu is er wel erg veel verpakkingsmateriaal gebruikt.

Kay-Lee
16 juli 2021

Erg lekker! :)

Mathies
4 juli 2021

Al vaker besteld maar de maaltijd is anders qua samenstelling en veel minder dan voorheen. Ik zal niet meer bij hun bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C&P
4 juli 2021

Wij zijn gek op het eten van de Vegaterrier! Vooral de kapsalons met zoete aardappel, feest! Tip: de hotdogs kunnen wel een upgrade gebruiken. De prijs is niet in verhouding met wat je ervoor terug krijgt. Royaler met de toppings zou al iets beter zijn. We zien ook dat jullie menu een stuk uitgebreider is, tof! Blijf wel de kwaliteit waarborgen zoals in het begin :D dan blijven wij wel bestellen ; )

Jeroen
28 juni 2021

Het eten was prima maar de gewenste bezorgtijd was 18:00. Vanwege de drukte was de verwachte tijd 18:30 wat ik kan begrijpen. Het werd echter pas om 19:15 bezorgd zonder bericht of excuses. Zelf gebeld waar het bleef maar ook telefonisch geen excuus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mia
27 juni 2021
Marc
24 juni 2021

Bezorging was een half uur te laat. De patatten waren lauw en de burger was ook niet al te warm. De smaak was daar in tegen heerlijk! Ik hoop dat de volgende keer alles wel warm en op tijd geleverd wordt.

Jeremy
21 juni 2021

Ik vond de maaltijd tegenvallen. In plaats van dönerachtig nepvlees kreeg ik een soort neppe kipstuckjes, en de salade was ook niet dagvers. Ik ben best teleurgesteld in mijn verwachtingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frederika
15 juni 2021

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk allemaal!

Daan
6 juni 2021

Heerlijk eten alleen het minimumbestelbedrag mag omlaag. Ik betaal dan liever iets meer aan bezorging dan dat ik allerlei producten moet gaan bijbestellen die ik eigenlijk niet echt wil.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
5 juni 2021

Enige nadeel was dat de “nuggets” niet in de combibox zaten. Maar het eten was lekker, flinke porties en leuke bezorger (v).

Quinty
4 juni 2021

Heel lekker!

Wind
29 mei 2021

Donders lekker! En 1 minuut voor tijd bezorgd!

Harold
24 mei 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne Dijsselhof
23 mei 2021

Heerlijk gegeten! Een cadeautje voor vegetariërs en veganisten, maar minstens net zo voor 'echte vleeseters'. Het eten is vers, heel smaakvol en het voelt als enigszins gezond junkfood. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen van Oven
23 mei 2021

Het was erg lekker alleen niet meer warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
23 mei 2021

Onwijs lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steef
16 mei 2021

De hotdog en de frietjes waren super. De greek pita had naar ons mening iets te weinig saus/kruiden, of spannende toppings

Sindre
15 mei 2021
M.
10 mei 2021

Het idee van de vegaterrier is super goed en het personeel is ook erg aardig maar mijn laatste bestelling viel erg tegen. Ik had geen saus gekregen bij mijn pita terwijl dit wel op de menukaart staat, we kregen paprika op de pitas terwijl dat niet op de menukaart staar en we kregen geen bestek/servetjes. Daarnaast hadden we de vegan tiramisu besteld (waar we ook geen bestek bij kregen en dat maakt het buiten opeten toch erg lastig) en hij was niet lekker. Er staat nergens vermeld wat er in zit, hij had een hele sterke kokossmaak (denk ik) en had niks weg van tiramisu. Erg jammer want het vega concept is erg leuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harold
9 mei 2021

Was weer lekker 😋.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kyra
8 mei 2021

Heerlijke vegetarische maaltijd! Ik ben echt dol op vlees normaal maar ik merkte geen verschil. Dankjewel voor de goede en snelle service. Ik bestel nog eens!

Mirrie
8 mei 2021

Twee keer besteld en elke keer heel lekker!

Remko Iedema
8 mei 2021

Het eten is echt heel lekker, maar de porties zijn niet aan de ruime kant, terwijl de prijs stevig is. Bezorger was een kwartier later dan aangekondigd. Het eerste weegt het zwaarst: heel lekker!

Harold Borns
3 mei 2021

Het was weer top. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rataklop@gmail.com
2 mei 2021

Prima eten. Vlotte bezorging door beleefde gemotiveerde vriendelijke bezorger

Jennifer
30 april 2021

Heerlijk! Voor de tweede keer besteld en we zijn echt weer verrast. Dat je geen ‘echt vlees’ eet? Heb je niet in de gaten. Goede smaak en structuur. Echt een aanrader.

Selina
30 april 2021

Wij bestellen hier vaker en altijd is het lekker! De kwaliteit is alleen maar verbeterd :)

Pim
27 april 2021

De Mc2 no-chicken burger is één van de beste vega burgers die ik ooit at!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
27 april 2021

Shoarma gehad weer, was weer heerlijk😋

Nynke Schukking
27 april 2021
Leon
19 april 2021

Altijd goed hier!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harold
19 april 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
15 april 2021

Het was lekker, en snel bezorgd, maar het had wel ietsje warmer gemogen.

Karin Janze
11 april 2021

Heerlijk eten, goede portie. Salade zat onderin en was warm. Weet niet of dat de bedoeling was, maar ik heb salade liever koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SJ
11 april 2021

Heerlijk eten, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danique
10 april 2021
Quinty
10 april 2021

Heel lekker eten, ik raad de tiramisu zeker aan! Zou wel graag meer vegan opties willen zien

Loes
9 april 2021

Het was heerlijk! Snelle levering. Een aanrader.

Jenita
9 april 2021

Lekker eten, iets te veel ui en al wel wat koud geworden. Maar de kwaliteit van het eten is wel zeer goed.

Femke
8 april 2021

Heerlijke burger gegeten vanavond, krokant en lekker met de rauwkost erbij! Zoete aardappel friet had ik nog niet eerder gegeten, erg lekker! Bezorging was super, snel èn het eten was goed warm!

Iris Otten
4 april 2021

Ordered food and finger food for 5 people. We got 5 main courses, 2 vegan and 3 vega. Also ordered 2 sharing boxes, vegan lemon shrimp and vegan sashimi. The takeout time was 17:20, getting there a bit early we sat inside to wait for the foor which was done exactly in time. The staff was super kind and enthousiastic! We had to drive 35 mins back to where we where going to eat so they gave us something to cover the food to keep it as warm as possible. Getting home we unpacked the food and started eating. With 2 meat eaters they didn't expect to enjoy it as much as they did. They said the nuggets tasted like real chicken and the sashimi was really close! Safe to say everybodies, including 2 vegans, expectations were surpassed! Every last bit of the food got finished and lead to a silent table as we enjoyed the meal we just ate. I would definitely reccomend eating here weather you are a meat eater, vegetarian or a vegan! Thanks to the staff for the nice food and service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marien
2 april 2021

Lekker eten, ook goed grote porties!

Erik
29 maart 2021

Erg lekker gegeten. Prima portie en warm. Absoluut een aanrader! Minpunt vind ik wel dat ik al heel ruim van tevoren besteld heb en de bestelling toch nog weer ruim een half uur later dan besteld bezorgd werd. Dat kan natuurlijk gebeuren, zeker op zondagmiddag, maar dan is het wel fijn als je je bestelling kunt volgen. bezorgster was wel buitengewoon vriendelijk..... al met al een absolute aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna Winkels
28 maart 2021

Heerlijk gegeten. We hebben beide de classy kapsalon gehad. Precies genoeg per persoon. Wat ik wel jammer vond, is dat ik mijn bestelling op 18:00 uur had gezet en het eten er een half uur later pas was. De tiramisu was heerlijk, alleen jammer dat op de foto twee stukjes stond voor €4 en in het doosje zat er maar 1; dat zou ik op de website aanpassen.

N.O.
27 maart 2021

Heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar. Het feit dat de broodjes roze zijn heeft voor mij geen echte meerwaarde. Maar verder echt super 👍🏼

Mark en Henk
26 maart 2021

Heerlijk

Yvonne Rakhorst
22 maart 2021

Dit keer de Big Boss burger besteld. Wauw, echt onwijs lekker!

JB
21 maart 2021

Lijkt alleen maar beter te worden! Cheesecake is nice,, spicy chicken pita voor ons net té spicy maar ook top verder. Share box ook lekker, vooral de bitterballen. En de gamba’s waren ook goede originele toevoeging daar. Was allemaal nog iets te vroeg bezorgd ook dit keer. Volgende keer hamburgers proberen, die waren helaas uitverkocht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Quinten
21 maart 2021
Martijn
21 maart 2021

Heerlijk eten, net zo lekker als het eruit ziet.

Lisa van den Berg
14 maart 2021

Top! Ondanks dat het te laat was was de kwaliteit prima! Super lekker vega gegeten, een top afsluiting van mijn week zonder vlees. Zo houd ik het wel langer vol. ;) Ook fijn dat jullie nog contact probeerden op te nemen, alleen stom van me dat ik het tel. nummer verkeerd opgegeven heb. Desondanks top!

Linde
13 maart 2021

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging en heel belangrijk: producten zijn goed warm en vers!

Eline
13 maart 2021

Heerlijk gegeten! Verse producten. Bestelling zag er verzorgd uit en was met oog voor het milieu verpakt. Voor herhaling vatbaar

Frederika
9 maart 2021

Was echt zo lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
8 maart 2021

Altijd vriendelijke bezorging. Ik bestel elke keer wat anders; deze keer de cheeseburger. De pink buns zijn echt fantastisch en de cheddar precies goed gesmolten. Vroeg om de augurk weg te laten, en dit was gebeurd. Zoontje vond de nacho's heerlijk. Goede portie voor de prijs. (al zijn tot nu toe de greek pita en de terrier dog nog de favorieten)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
7 maart 2021

was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariel
7 maart 2021

De sharebox geprobeerd. Heerlijk eten met goede smaken. Zoete aardappelfrietjes waren helaas niet allemaal even gaar. En verkeerde snack was geleverd bij de box. Gebeld en er is kosteloos de juiste snack, in een grotere porsie nageleverd. Medewerkers zijn erg vriendelijk en oplossingsgericht. Alleen maar lof.

Erik
6 maart 2021
Robin
4 maart 2021

Verrassend lekker. Voor het eerst een kapsalon gegeten en dan niet eens een met vlees. Hij was erg lekker. Complimenten voor het aanpassen van de verpakking. Het eten was nu warmer dan de vorige keren. Wel ontbrak de seroendeng op de curry maar dat mocht de trek niet deren.

Derk
4 maart 2021
Rianne
3 maart 2021

Het was heerlijk! En fijn dat er weinig (plastic) afval was.

lisa
1 maart 2021

Op een zaterdagavond had ik een de karma kapsalon besteld, die was super lekker. Ik hoefde niet lang te wachten op mijn bestelling en de mensen waren heel vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Anna
27 februari 2021

Heerlijk gegeten! De eerste keer, maar zeker niet de laatste keer!

Chelsea
27 februari 2021

Het was heerlijk! De spicy not so chicken was wel erg spicy, maar lekker! Tiramisu was heerlijk. Bitterballen ook ;). Zoete aardappel friet had van mij wat krokanter gemogen, maar alsnog lekker! Ga zo door, en meer vegan altijd welkom

Anneke
27 februari 2021

Mooi op tijd en heerlijk gegeten! Gaan wij zeker nog een keer doen :-)

Hofma
25 februari 2021

Echt erg lekker, goeie bitterballen én lekkere kaasstengels... zou zeker weer gaan!

Blauwvingertj
22 februari 2021

Verassend lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NS
21 februari 2021
Nathalie
20 februari 2021

Het eten was erg lekker en zeker voor herhalingvatbaar. Kan niet wachten om hier opnieuw te bestellen :)

Amber
18 februari 2021
Robin
14 februari 2021

We hebben nu voor de 3de keer besteld. Het eten is erg lekker en het personeel erg vriendelijk. Een welkome aanvulling in Zwolle! Een puntje van feedback: als wij thuiskomen (we wonen in Zuid) is het eten wel warm, maar het houdt niet over. Wellicht komt het door de verpakking die gebruikt wordt. Als de deksel van hetzelfde materiaal is als de onderkant zou het langer warm blijven. Is het mogelijk om per gerecht het aantal calorieën en de verhouding tussen koolhydraten, eiwitten en vet te noteren?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
14 februari 2021

Wederom voor herhaling vatbaar 👌

Greetje Witte-Rang
12 februari 2021

Mijn man en ik eten al meer dan 46 jaar vegetarisch en zijn dus blij met een zaak als de Vegaterrier. Ook het soort eten (streetfood) spreekt ons aan. Maar we vonden het eten niet echt lekker. Op de nacho's zat te weinig kaas (en andere dingen) waardoor het vooral een bakje kale nacho's was. En de Kapsalons waren vooral droog: ze wekten de indruk opgewarmde maaltjes van gisteren te zijn. Dat was voor ons een teleurstelling, want we stelden ons echt voor in de toekomst vaker bij jullie te bestellen. Iets waar waarschijnlijk niet veel aan te doen is: de hoeveelheid plastic afval (mooi dat jullie wel composteerbare bakjes hebben); misschien onvermijdelijk, maar dat blijft toch altijd voor ons een hobbel bij besteld eten. Veel succes met jullie onderneming!

Bjorn
11 februari 2021
Elise
7 februari 2021

Super lekker en een goede portie eten! De pita broodjes zijn utiermate goed en niet te droog. Ook de vega meat strips die worden gebruikt vielen hier erg in de smaak en de zoete aardappelfriet en curry net zo. De verpakkingen zijn zo goed als helemaal duurzaam en de bezorging was ook prima snel. Dikke aanrader!

Dani
6 februari 2021

Wauw. We hebben ons de hele maaltijd afgevraagd of dit wel echt vegatarisch was. We hadden de Greek and Chill besteld. Het was echt ontzettend lekker! Het was wel een beetje lauw toen het bij ons thuis kwam. Maar dat maakte voor de smaak helemaal niks uit! Wij gaan hier zeker nog een keer bestellen!

Franka en Sita
5 februari 2021

Gister heb ik samen met mijn moeder hier besteld. We zijn blij verrast! Heel vriendelijke mensen die je graag te woord staan en je vragen beantwoorden. Ik had de Happy Terriër en no-chicken nuggets besteld en mijn moeder de no hurry curry (alleen al vanwege de geweldige naam). Complimenten voor de granaatappel pitjes in de curry! Een heerlijk smaakbommetje bij elke hap :) Op tijd bezorgd en nog lekker warm (werd per fiets bezorgd naar Holtenbroek). Het eten was mooi apart verpakt in composteerbare bakjes, zo kon je zelf kiezen waarvan je hoeveel toevoegde (zoals gebakken uitjes, pepers en saus). Beiden gerechten waren erg lekker! Niet te zout, maar ook niet flauw. Lekker in balans! Ook de porties waren prima, ik zat gewoon lekker vol na m'n Happy Terriër en no-chicken nuggets. Op 2 dingen na was het echt perfect. Ik had als opmerking gegeven om de gebakken uitjes en rode ui weg te laten bij de Happy Terriër, de gebakken uitjes waren inderdaad niet aanwezig maar de roze ui hela

Mitchell
3 februari 2021

Het eten was echt heel goed, erg lekker. Helaas koelde het eten wel snel af

Ciska jansen
31 januari 2021

Super lekker eten, goede service en snelle levering. Heerlijk 🤩

Es
29 januari 2021

MEGA lekker, aanrader!

Nicole
28 januari 2021

Wij hebben al meerdere keren eten besteld hier en genieten enorm. Aanrader!

Roelof
25 januari 2021

Heerlijk eten weer, en vrolijke service 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
24 januari 2021

Eten was goed warm en mega lekker. Allergenen werden heel serieus genomen (:

Maartje
18 januari 2021

Heeeerlijk gegeten! Vrolijk en behulpzaam personeel. Ook mijn vlees-liefhebbende vriend vond het erg lekker! Dikke aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
18 januari 2021

Altijd ruim op tijd bezorgd, het is nog goed warm als het aankomt en ik als vleeseter merk weinig tot geen verschil dat er geen vlees in verwerkt is. Ik raad het iedereen aan, ook als je niet vega eet!

Aukje Grouwstra
17 januari 2021

Snel thuis afgeleverd en heerlijke wrap, met recht streetfood.

Angeline Miedema
14 januari 2021

Het eten was heerlijk. We bestellen zeker nog weer eens. Daarnaast is het ook fijn hoe jullie het milieuvriendelijk verpakken.

Lijpe Harry, de schrik van het zuiden
13 januari 2021

Goeie kapsa toch

Lisanne
9 januari 2021

Zalig!!!

Carmen
9 januari 2021

Goed eten! Erg lekker en vers.

Rene
9 januari 2021

Smaakte weer fantastisch Met name de broodjes van de “Hot Dogs” en “Burgers” zjjn erg goed en verrassend Ook de verpakking was erg netjes En een aanrader om het nagerecht mee te bestellen Zowel de brownie als Tiramisu smaakte vegan verrassend goed Echt een aanrader

..
8 januari 2021
Ymke
8 januari 2021

Heerlijk zoals altijd! Kijk er altijd naar uit om hier te bestellen :)

Jorien
2 januari 2020

Van te voren besteld. Het was keurig optijd en super smakelijk! Bedankt wij gaan vaker bestellen!

Henk Boonstra
2 januari 2020

Het eten was erg lekker, alleen niet echt warm meer.

M. van den Brink
31 december 2020

Heerlijk gegeten!

Megan
27 december 2020

Lekker maar de pita (&inhoud) was wel koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.
19 december 2020

De 'spicy not so chicken' viel qua pittigheid erg tegen, zelfs met een royale hoeveelheid saus erover. De aioli van het "versgebakken brood met ailoli en hummus" smaakte meer naar zuivelspread dan naar knoflooksaus, wat ook erg jammer was.

Jitske
16 december 2020

Heerlijk gegeten! Alles plasticvrij verpakt (zo fijn!!!) en heerlijk vers. Echt een aanrader voor gezonde fastfood-maaltijd.

Jaap
11 december 2020

Heel attent: de extra salade was vergeten, bezorger bracht het na met extra biertje!